miércoles, 21 de noviembre de 2012

Taller de Fotografia



   La segona sessió va ser el Taller de Fotografia, en el qual na Marina ens ensenyarà a emprar el software digital per treballar amb les fotografies que haurem fet durant la passejada pel carrer.

   Com he esmentat, en primer moment vàrem sortir durant una mitja horeta al carrer a fer les fotos que desprès a l'aula treballarem amb el programa  "Fotoscape" que ja portàvem baixat al nostre ordinador personal.

   Amb el programa es poden fer un bon grapat de coses diferents com per exemple:

- Envellir la foto.
- Enlluernar-la o enfosquir-la.
- Donar diferents tonalitats diferents a l'original.
- Afegir un text o un dibuixet.
- Crear un marc que l'envolti.
- Etc.

 La veritat és que no hem tingut el temps suficient, o el que ens hagués agradat tenir, per treballar a fons el programa; així que la nostra tasca desprès d'això serà seguir trastetjant i practicant amb el programa a casa. M'agradat molt aprendre aquesta eina informàtica, ja que la pots emprar per targetes nadalenques de felicitació, per retocar les teves fotos personals i poder penjar-les desprès a casa i per mil coses més que ja se m'acudiran més endavant ;) !

 Mireu el resultat:

















Què vos sembla? Està polit veritat? Aprofito aquí per presentar-vos a les meves companys- companyes i amigues de la classe de Quart de G.E.DI. d'educació Infantil....sou Genials!

No hay comentarios:

Publicar un comentario