jueves, 14 de febrero de 2013

Reflexió Final

 
Per concluir i donar per finalitzada l'assignatura i les entrades al bloc, vull fer una reflexió envers el transcurs de l'assignatura com a tal. 

Aquesta assignatura ha estat molt motivadora i molt enriquidora per a nosaltres com a persones, com a alumnes i com a futures docents, ja que ens ha donat la possibilitat de viure una mica les sensacions que poden tenir els alumnes d'infantil, perquè ens han motivat i ens han deixat fluir segons les nostres necessitats i interessos. I a la hora de fer l’avaluació o millor dit, VALORACIÓ FINAL, també se'ns ha preguntat per la millor manera de fer-la i què sentíem al respecte. Què creiem que hem tret de profit i de què ens servirà això en un futur, que al fí i a la cap, és lo més important d'aquests estudis de mestra. 

Penso que no és tan important tenir coneixement i continguts teòrics (que òbviament són importants) com les capacitats i actituds-aptituds sobre el nostre treball i la nostra professió educativa. 

L'EDUCACIÓ ÉS LA BASE PER FORMAR-NOS COM A PERSONES CAPAÇOS I AMB CAPACITATS INTRÍNSEQUES PER A APRENDRE I DESCOBRIR. 

EDUCAR PER A LA VIDA! 

Hem d'educar des de casa i des de tot el conjunt de la societat; perquè vivim en societat i som éssers que necessitem dels altres per seguir endavant. 

He d'agrair des de aquí, i ja que acabem la carrera, a tots els mestres i les mestres que han fet de mi una MILLOR PERSONA amb més coneixements però també amb més recursos per enfrontar-me a les complicacions i dificultats a la vida. M'han ensenyat a valorar-me i valorar la resta de persones que m'envolten i d'on saber treure els continguts que em faran falta a la vida professional. 

Agrair moltíssim a na Carmen de donar-nos aquests moments i l'espai òptim per conèixer-nos millor entre nosaltres i a nosaltres mateixes, GRÀCIES CARMEN, DE TOT COR. 

GRÀCIES TAMBÉ A LES MEVES COMPANYES I COMPANYS: Sempre estireu al meu COR i ja formem una espècie de FAMÍLIA EDUCATIVA!!!

UNA BESADA MOLT FORTA!!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario